Mondotel Prod-Service SRL
Sisteme de comunicatii private

Ce putem oferi:
 

Experienta acumulata in 17 ani de activitate, parteneriatele cu furnizori consacrati in domeniu precum si specialistii recrutati ne permit sa acoperim aproape intreaga paleta de servicii si echipamente necesare astazi firmelor.
Coloana vertebrala a ofertei noastre o constituie centralele telefonice si a serviciilor conexe lor, de la conceperea configuratiilor la instalare si asistenta tehnica. Pentru a oferi ce este mai bun clientilor nostri am adaugat lucrarilor noastre de la retele de comunicatii, terminale telefonice si soft-uri aplicative pana la scolarizarea utilizatorilor
si asistenta permanenta. Am trecut cu bine de toate problemele si particularitatile intalnite (si nu au fost putine!), am invatat o groaza de lucruri si toate experienta nostra v-o putem oferi.
Sistemele de comunicatii nu sunt simple aparate electronice pe care le scoti din cutie si functioneaza, ele trebuiesc gandite pentru prezent si viitor, dimensionate corect si intretinute corespunzator, de buna lor functionare depind contactele dumneavoastra cu clienti, furnizori etc.

 

Ne puteti contacta astfel:
 
  • Telefon:  021.777.34.59
                     031.
  • Fax:          031.420.54.58
  • Mobil:      0722.123.001
                     0744.537.777
  • e-mail:    office@mondotel.ro