Mondotel Prod-Service SRL
Sisteme de comunicatii private

Cine suntem noi.
 

Suntem o companie ce are ca obiect principal de activitate oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor, atat din punct de vedere al echipamentelor cat si a serviciilor de instalare, intretinere si reparatii.

Mai exact va putem oferi centrale telefonice, telefoane, aparatura de birou, videoconferinta, echipamente de transmisie date, echipamente de supraveghere, accesorii si componente. Realizam retele telefonice si de calculatoare, instalari si configurari de echipamente. Asiguram service si intretinere pentru echipamente si instalatii si nu in ultimul rand, va putem asigura consultanta in domeniul comunicatiilor.

Activam pe piata romaneasca din 1993 si am participat la nenumarate proiecte de dimensiuni si complexitati dintre cele mai variate. Clientii nostri sunt din toate domeniile, de la producatori si distribuitori de bunuri, la furnizori de servicii bancare si financiare, din domeniul farmaceutic, hotelier sau furnizori de servicii de telefonunicatii.

Ne place sa ne implicam 100% in proiectele dumneavoastra si facem tot ce ne sta in putere pentru a va oferi exact ce aveti nevoie. Politica noastra comerciala este una onesta si transparenta, urmarim intotdeauna atingerea tuturor obiectivelor pe care ni le-ati fixat.

Avem relatii de lunga durata cu clientii nostri, nu "vindem si plecam", oricand vom fi disponibili pentru dumneavoastra. 

Ne puteti contacta astfel:
 
  • Telefon:  021.777.34.59
                     031.420.20.22
  • Fax:          031.420.54.58
  • Mobil:      0722.123.001
                     0744.537.777
  • e-mail:    office@mondotel.ro